Sidor

söndag, januari 31, 2010

Suget efter hårda intervaller...

Efter att ha konsulterat Mattias om mitt märkliga KI pass i Tisdags för att få svar på alla mina frågor och funderingar. Svar och tips fick jag. Bland annat blev det...ta vila från intervallerna i 7 dagar. Kör bara jobbpendling. Börja sedan där du var, men minska 20 watt på KI. Jobbpendlat har jag gjort i veckan som bjöd på snö och blåst. Jag passade också på att lufta MTBn idag 1 timme i lugnt tempo nere i steningedalen. Benen kändes löjligt pigga i backarna så vilan har gjort gott. Suget efter hårda intervaller är nu enormt efter snart en vecka utan att få plåga den här löjliga kroppen.

5 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Jag tycker du kan vila fram till GC. ;)

Jag har sug efter serpor och sol nu. Ganska mycket sug faktiskt.

-Skogling

Nypan sa...

Konstigt det där med intervaller på trainer. Man kan längta som fan efter dom, men när man sitter där och det är dags för den första fyran, så far massa ångest tankar om att sälja alla hojar genom skallen. Och när man kört den fjärde, vill man köra en femte osv.
Håll dig borta från förkylningar tills ni åker till GC.
/N

Niklas Källström sa...

Det tycker du ja Skogling ;)
Sol och värme lockar rätt bra nu när kylan verkar hålla i sig.

Mitt i prick där Nypan. Förkylning, nä så lätt ska jag inte göra det för grabbarna ;)

Johan Mölleborn sa...

Det låter ju inte helt tokigt att köra en lugnare vecka då och då. Hoppas du kommer tillbaka starkare än tidigare.
Jag ska köra ett KI-pass idag. Har vila i 2 dar och tänkte vrida på lite extra.
/J

Niklas Källström sa...

Det gick av bara "#¤%& idag Johan! ;)