Sidor

måndag, februari 08, 2010

Gjorde en liten höjning på watten...

Klev upp, putta igång datorn medans jag fixa till en kaffe. Det han faktiskt bli två koppar kaffe framför dator innan jag drog på mig pulsband och cykelbyxa. Öppnade fönstret och ratta in läge III på fläkten innan jag hoppade upp på cykeln för att dra igång dagens intervallpass, KI - kort intervall. Gjorde en liten höjning på watten till den här gången eftersom jag klara 6 intervaller sist, en höjning som blev perfekt. Slutpuls på sista intervallen vara 10 slag över slutpuls på första intervallen. Nu är det bara att ladda om till imorgon då det blir det första av två nya intervallpass den här veckan. Benen ska få sig precis som igår en rejäl omgång CEFAR i sängen för att göra dom fit for fight igen. Samma lika upplägg imorgon som idag, kör intervallpasset på tom mage. Laddar bara på med ett förstärkt kvällsmål kvällen innan(typ nu).

4 kommentarer:

Ecke sa...

Ser precis ut som det ska de där kurvorna, snyggt!

Niklas Källström sa...

Kurvorna blev bra och passer gick fint! Dock stör jag mig lite på trainern, jag vill ha en Monark Ergomedic 828e ;)

Ecke sa...

Ja, det är fina grejer! Jag kör på en gammal 818E som gör jobbet, men med en 828E skulle man lätt bli världsmästare!

Niklas Källström sa...

Tänk om det ändå vore så lätt att bli världsmästare :) Tyvärr är det rätt mycket pengar.