Sidor

fredag, februari 26, 2010

Nästa vecka blir en intressant vecka...

Träningen rullar på igen efter Gran Canaria helt enligt träningsupplägget men jag har bara inte orkat bloggat, kör igång efter helgen här igen. Har backat tillbaka en vecka till V05 i träningsupplägget för att få det stämma med besök nere i Göteborg och Mattias/Aktivitus. Den 23/3 är det dax för uppföljning med ett nytt test och nytt träningsupplägg på 16 veckor. Nästa vecka blir en intressant vecka som det ser ut nu, träning och med det som är på gång in.
Ordrar är lagt!

Var rätt slö med kameran på Gran Canaria mot vad jag brukar vara på cykelresorna. Tror jag tog drygt 200 bilder under veckan så några bilder till från G C-veckan kan nog dyka upp här lite längre fram. Men jag bjuder på tre bilder här och nu på mina resekamrater.

..Patrik "ryckling" Skogling..

..Markus..

4 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Vad spännig Mackan ser ut. =D

-Skogling

Johan Mölleborn sa...

Oh, 30/60 är mysigt. Där kommer du få nåt att blogga om. ;)

Jag sitter just och värmer upp på min Monark.
/J

Niklas Källström sa...

Rätt dryg skulle jag säga att han ser ut där han ligger i sängen ;)
Då verkar den där Skogling lite med lågmäld tycker jag :D

30760 är allt annat än mysigt Johan :)

Ecke sa...

Härlig kommande vecka! Blir till och tugga lite styrstam ett par gånger!