Sidor

fredag, februari 12, 2010

Planet mot värmen och bergen...

Det blev aldrig något inlägg efter träningspasset i går eftersom jag och trainern kom på kant. Jag var ladda och sugen på ett nytt TC10/20 utan punkterin men trainern vill bara #¤&¤% så jag avbröt passet och har nu börja forska på en efterträdare..

Det var igår och nu är idag med fokus på Gran Canaria. Packar för fullt just här och nu för imorgon vid 7-tiden lyfter planet mot värmen och bergen. En vecka på ön tillsammans med Skogling och Markus blir det. Det ska bli så skönt att få komma iväg bort från kyla och snö. Lansvägscykling i kortbyxa och kortärmad tröja, sweet! Den här gången tar jag inte med mig cykeln utan hyr cykel på plats, 3 stycken Cannondale Six Carbon har vi bokat på Free Motion.
Inget Internet där vi bor men jag kanske kan leta upp ett internetcafé så jag kan uppdatera bloggen, om inte, så ses vi om en vecka, hasta luego!

5 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Du har havregryn. Check. ;)

Ses 5:15 baby !

-Skogling

Ecke sa...

Ha det så bra på GC! Vi vill ha täta rapporter! Tråkigt att 10/20 inte funkar på trainern:(

Johan Mölleborn sa...

Jag vill se bergsbilder varje dag.
Kör så det ryker!
/J

Anonym sa...

Åh vad skönt och roligt det låter med GC! Jag börjar bli less på -20,kalla tår och fingrar och tung MTB. Hoppas du hittar nåt internet café snart så du kan uppdatera oss hur ni har det (eller inte... ;)

/Louise i Norrland

Niklas Källström sa...

Hallå alla! tillbaka i kylan igen.

Trainer är skit Ecke ;)

Rätt dåligt med bergsbilder varje dag Johan. Men jobbar på det nu...

Dåligt med internet café Louise, eller vi var nog mest lata och orkade aldrig leta rätt på något.
Sol, storm och snö fick vi uppleva på GC :)