Sidor

onsdag, februari 03, 2010

Rätar till alla kroppsdelar...

Så var det dax igen, det var nu ett par veckor sedan, idag körde EB – Tröskelträning igen. Enligt träningsupplägget skulle jag köra 2 x 20 minuter men dom här benen ville ha mer kände jag så det blev 2 x 30 minuter.

Rullade iväg från jobbet 15:00, 20 minuter lugn cykling på cykelvägen raka vägen hem som lite föruppvärmning. Uppe i lägenheten var allt tajmat och klart, in i minsta detalj för min träning. Av med allt utom byxorna, på med pulsbältet och starta upp 705:an, öppna fönstret och knäppa igång fläkten på läge III, släcker ner rummet, sitter upp på cykeln och börjar trampa lite smått medans jag trycker i lurarna i öronen och rätar till alla kroppsdelar innan jag varvar upp till 92 kadens och trycker igång passet.

Kan bara konstatera efter att jag klivit av cykeln att ännu ett väl genomfört pass var gjort. Riktigt fina ben idag också. Veckans intervallpass är nu gjorda och det som nu återstår av veckans träningsdos är två distanspass. Men innan jag börjar beta av distanspassen ska jag ha en vilodag imorgon.

5 kommentarer:

Ecke sa...

Ja, visst är det skönt att trycka en EB intervall igen - ungefär som att träffa en gammal polare igen..

Anonym sa...

Trevlig blogg och go inställning du har!

Johan
www.johanwase.com

Niklas Källström sa...

Ord är hatkärlek Ecke ;)

Tack Johan!

Skiftkungen sa...

Hahaha..är det din "crabpose"..

Niklas Källström sa...

Man skulle nästan kunna tro det men det finns bra en crabking ;)