Sidor

söndag, februari 07, 2010

Tyvärr blir tempot lidande...

Då var veckans alla träningspass gjorda. Av slutade med mitt andra distanspass i ett för dagen strålande väder. Höll mig som sist på skogsvägarna men gjorde en liten avstickare ner till Rosersbergs slottspark som bonus. Det var ganska mycket folk inne i parken så jag gjorde bara ett par varv innan jag drog mig tillbaka till skogen igen. Tyvärr blir tempot lidande när det är så här mycket folk på stigarna och att bara blåsa förbi i full fart tycker jag inte är okej. Därför drog jag mig som sagt bort till mina öde skogsvägar istället så jag kan nöta på ostört.

Det var ett samma lika distanspass som i Fredags. G1 – Grundläggande distansträning med jämn intensitet. 15 minuter uppvärmning. 120 minuter G1 där första 45 minuterna är med puls 5% över aerob tröskel, detta för att tömma kroppen på lättillgängligt blodsocker. 15 minuter nedvarvning. Dom första 45 minuterna var rätt tuffa idag eftersom benen inte var riktigt på topp. Därför ska dom få sig en rejäl omgång CEFAR ikväll för imorgon är det Måndag och ny vecka i träningsupplägget, en tuff vecka! Måste också hinna med alla intervallpass innan jag åker ner till GC för en vecka i bergen. Distanspasset kör jag där nere. Det dyker också upp ett nytt intervallpass(TC10/20) i mitt träningsupplägg nu i veckan. CEFARen kommer att få gå hårt nästa vecka för att reparera benen till varje intervallpass. Den åker självklart också med ner till GC eftersom hela dagar i bergen sliter. Nu blir det ett förstärkt kvällsmål för att fylla på med energi till morgondagens intervallpass som jag ska köra på fastande mage.

3 kommentarer:

Anonym sa...

När åker du till GC? Låter härligt med sol och torra vägar! Trots att jag gärna åker längdskidor på vintern börjar även jag tycka att det får räcka med snö nu. Fram med våren istället!

/Mikael S

Johan Mölleborn sa...

Kör inte slut dig innan GC bara. Cefaren kommer gå varm där nere. Det finns liksom inte så många platta ställen att vila på. :)
/J

Niklas Källström sa...

På Lördag Mikael. En vecka utan snö, sweet! :)

Jag ska spara lite krafter till GC Johan. Jo lite platt är det så en tuff vecka blir det :)