Sidor

lördag, februari 06, 2010

UPS ringde på min dörr...

Ingen träning idag, bara ut på sta'n och reka lite med MTBn inför träningen imorgon. Kollade bland annat om det var plogat inifrån Steningeviken och ut till Vikingarännets uppplogade bana som passerar ute på fjärden men så var inte fallet. Så ska jag nöta lite is på morgondagens distanspass får jag nog ta mig bort till Sigtuna för att gå på Vikingarännetes uppplogade bana. Han också med ett par varv upp på skogsvägarna också innan jag rullade hemåt till en varm lägenhet med en skön soffa.

Igår kom UPS och lämna ett paket med lite smått och gott jag beställt från CRC. Från att jag lagt allt i korg och betalt till att UPS ringde på min dörr tog mindre än 24 timmar det är service och logistik i världsklass! Gjorde två riktigt bra köp, SRAM Red BB30 172.5mm 50/34T vevparti(nedsatt 53%) och SRAM BB30 keramiskt lager kit(nedsatt 33%) som ska sitta på cyclocrossen. Galet bra rabatt, det är ju ändå 2010-års grejer! Blev också ett par rödeloxerad jockey wheels till tempocykeln, dom kommer gifta sig fin med den guldfärgade KMC X10 SL kedjan.

6 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Lyxgubbe !

Dom där röda tokingarna skulle sitte fint i en läderrem kring min hals. Eller kanske på FSn?

-Skogling

Johan Mölleborn sa...

Oh, den där tempohojen kommer bli helt löjligt fet.
/J

Niklas Källström sa...

Nått ska jag väl få unna mig så här på ålderns höst :)
Dom passar bara på tempocyklar Skogling ;)

Det blir den med mig på Johan ;)

Larmkillen sa...

Gubbe!! Inte bara fet, utan också äckligt rik..;)

Tille sa...

Om du inte slutar med sånt här måste jag nog sluta läsa din blogg :-)

/avundsjuk

Niklas Källström sa...

Jag är rik som ett troll Larmkillen ;)

Jag slutar nu direkt tillmann, i fortsättningen ska ni bara få se en massa bilder på mig :)