Sidor

måndag, mars 29, 2010

Fick några lattjo piller...

Operationen gick bra i fredags. Helgen har jag mer eller mindre sovit mig igenom i säng eller soffa. Soffan bara för att kunna titta på F1 och all cyklingen som sänts på Eurosport där ban-VM i danska Ballerup var bäst. Min nya idol efter helgens ban-VM är Robert Förstemann, skaplig bit med bra tryck i benen. Har försökt bli människa hela dagen idag efter att ha sovit och vaknat om vartannat hela helgen men det går så där för jag börjar redan bli trött igen. Fick några lattjo piller med mig hem som fäster rätt bra! Med dom slipper jag värsta värken och sover fint. I morgon ska jag in till KS igen för att plocka bort min värsta plågoande, ett plaströr som leder förbi operationssåret. Minsta rörelse gör sig plaströret påmind och att lägga mig eller att ta mig upp från soffa/säng är ett projekt i sig kan jag lova. Har inte varit utanför dörren nu sedan i fredags och det saknar jag. Men bara plaströret är väck ska jag nog kunna börja ta lite lugna promenader vilket ska bli riktigt skönt.

Tänkte börja gå igenom och serva MTBn, vintercrossen, cyclocrossen och racern nu när jag har en massa tid över fram till att jag får börja cykla igen. Ska också försöka få tag i ett par billiga fåtöljer så att fikahörnan blir komplett i garaget. Bilder och reportage från garaget kommer...

8 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Skönt att operationen har gått bra än så länge. Starka piller och cykling på tv låter rätt ok ändå. :)

Jag såg också Försteman. Jävlar vilken bit. Men han åkte på däng ändå.
/J

Anonym sa...

Hoppas det går bra i morgon oxå!
Vi håller tummarna;)
/Ricke

Niklas Källström sa...

Tyvärr fick han det men jäklar vilken långspurt han drog på mot Chris Hoy.

Tack Ricke!

Anonym sa...

Krya på dig! Vad är det för färg på dina piller? Jag gillar de gröna bäst.

Niklas Källström sa...

Tack Jocke!
Veckert röda med något festligt pulver inuti :)

sport components sa...

Hallo, bin per Zufall auf diese Seite gestossen. Verstehe zwar nicht was hier besprochen wird aber die Aufmachung gefällt mir sehr gut. Weiter so ...

Anonym sa...

Krya på dig pojk.

/Brunnsan & Stora Skuggan Kungen

Niklas Källström sa...

Tack!
Gud vad många kungar jag känner ;)