Sidor

söndag, mars 21, 2010

Garmin Forerunner 405...

På träningsfronten intet nytt. Jag har faktiskt inte orka mobilisera kraft till ett enda intervallpass under vecka som gått. Nu inväntar jag bara operationen på Fredag. För att göra något vettigt under tiden jag inte får cykla ska jag ta tag i mina extrakilon jag lagt på mig. Nu har jag verkligen chansen att kapa rätt hårt i mitt kaloriintag eftersom jag ändå inte ska bedriva någon hård träning under läkprocessen. Powerwalk till och från jobbet och på lediga dagar med lite kalorier borde inte vara något problem. Jag kommer att anamma LCHP trots att det inte anses vara helt korrekt riktigt i alla led. Men jag vill inte vara helt korrekt riktig den här gången utan tänker bara köra mitt diet-tänk så får vi se om det var rätt eller fel...

Jag kör igång imorgon Måndag. Första veckan blir det 5 portioner SCI-MX Diet Shake plus lunch(kalkonomelett med broccoli) per dag. Vecka två och tre blir det bara SCI-MX Diet Shake 6 gånger/dag. Kan tänka mig att det kommer bli rätt jobbigt innan kroppen hinner ställa in sig på så här lågt kaloriintag och framför allt lite kolhydrater. Det gäller bara att härda ut den här första veckan då jag jobbar fortfarande fram till Torsdag. Helgen och nästa vecka blir det mest soffa och säng så då behöver jag ändå inte mycket energi för att överleva. Fortsättning följer...

Som jag skrev tidigare i veckan blev det och blir det bara bökigt att köra med min 705:a som pulsklocka när jag ska powerwalka. Min Polar RS800SD pulsklocka sålde jag iväg för ett gäng månader sedan som hade suttit fint på min handled nu. Men ett mail och samtal till hon over there på andra sidan sjön var pulsklock-problemet ett minne blott. Hon ringde några +46-samtal och i fredags kunde jag hämta ut ett paket på COOP. Det jag frågade var om det fanns möjligt att ordna ett lån av en simpel pulsklocka under tiden jag inte kan cykla. Det jag fick var en Garmin Forerunner 405! Inte som lån utan helt gratis som smygsponsring. Tack Helen!

3 kommentarer:

The King! sa...

Fyfan säger jag bara!! ;)

Anonym sa...

Hon over thäär verkar vara en bra kontakt!
Du verkar vara en målmedveten jäkel, lycka till med vikten!
Tycker att din blogg blev snygg med nya designen. Ska nog sparka igång min egen igen.

Niklas Källström sa...

Om du är snäll kungen kan du få hålla i den imorgon om du vill ;)

Hon är fi...bra Jocke ;)
Jag e också nöjd med den nya layouten.