Sidor

måndag, mars 01, 2010

Är jag lyckligt lottad...

Det blev en ganska tungtrampad historia att trampa sig hem från jobbet vid 15-tiden. Snö hade vräkt ner och den vräkte ner medans jag trampade hem på den oplogade cykelvägen från Arlanda till Märsta. Klart tuffaste biten var där cykelvägen går parallellt med bilvägen eftersom vägverkets plogbilar hade precis vart så vänliga att skicka upp all snö från vägbanan till cykelbanan, man tackar! Men vad gör det egentligen eftersom det nog ändå inte är någon som använder den här cykelbanan så här års.... den leder ju bara till och från en av Nordens största arbetsplatser där det arbetar 15 000 personer.

Hemma i lägenheten rev jag av ett KI - intervallpass(4 x 4). Fick slita rätt hårt för att orka med alla fyra och där den fjärde och sista intervallen inte var någon lek. Mådde faktiskt rätt risigt dryga timmen efter passet. Dusch och mat innan jag lag mig på soffan för lite återhämtning, somnade visst också till en stund. När man känner sig så körd i botten som jag kände mig direkt efter passet är det skönt att veta att det här var veckans lättaste pass. Är jag lyckligt lottad eller har jag bara tur som får göra det här helt gratis...jag är lyckligt lottad!

6 kommentarer:

Ecke sa...

Det låter som om det var en enda lång intervall hem från jobbet!
/E

Niklas Källström sa...

Det blev ett EB 1 x 30 :)
Man fick liksom inget gratis igår.

Tille sa...

Det låter precis som min gårdag. Cykeln såg nästan likadan ut också. Pendlingen blev EB 1x75 med inslag av pulsa i snömodd. Toppade av med lite SC när jag kom hem. Däckningen var ett faktum.

Anonym sa...

Damn vilket fint liv du har;)
/Ricke

TrainerKungen sa...

Gnäll inte så mycket!! ;)

Niklas Källström sa...

Snö är ett riktigt sömnpiller tillmann :)

Säger killen som har en underbetald stäghjälp ;)

Gnäll, det ska jag komma ihåg nästa gång jag löser av en skräckslagen och gråtfärdig TrainerKung efter en natt ;)