Sidor

onsdag, juni 23, 2010

Tillbaka till KS igen...

Då är jag tillbaka där jag var den 29:e Mars, i sängen! Gjorde den nya operationen i måndags och har sedan dess tillbringat mesta tiden i sängen eller soffan. I morgon ska jag tillbaka till KS igen för att plocka bort plaströr som leder förbi operationssåret och det ska bli ¤%&¤ skönt! Den här gången valde man att operera mig med en lite annan teknik så vi får hoppas på ett bättre slutresultat den här gången. Det vore ju trevligt att hinna med några träningspass ute innan det är dags att lägga på dubbdäcken igen. Sen måste jag också ta och rycka upp mig för det har inte varit mycket till aktivitet under den här tiden kan jag lova. Några dåliga försök till att hålla igång men som bara runnit ut i sanden efter ett par gånger tyvärr! Det har mest kännts skit att inte få cykla men jag måste rycka upp mig nu och förbereda den här bedrövliga kroppen på cykling igen.

På grund av den här tråkiga historien blev jag tvungen att lämna återbud till att köra ett varv runt sjön tillsammans med Conti Test Team. CTT's mål var att köra varvet på 7:30 eller snabbare och snabbare gick det, 7:24. Stort grattis till alla i CTT!

10 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Förstår att du tappar sugen när du inte kan cykla eller träna ordentligt. Försök njuta av sommaren och ta tag i träningen när du är frisk.
/J

Johan Mölleborn sa...

Glömde säga att jag håller tummarna för att det går bra den här gången.
/J

Tille sa...

Kunde inte hålla med mollo mer faktiskt!

Traveller sa...

Samma här Källis! Hoppas allt går bra den här gången. Sen återgår Kraftwerket till full effekt :-)

/schture

Niklas Källström sa...

Tack grabbar!

Kordinatorn sa...

jaa..dags att sluta upp med folkölen nu...kom igen med träningen!! Follow the King! ;))

Niklas Källström sa...

Jo jag har haft mina planer på att följa Kungen till SATS. Mest för att se dig göra krabban framför åderbråcks-tanterna med blåtona hår :D

Stefan sa...

Hejsan! Nyligen bestämde jag mig för att lista Sverigs alla bloggar inom ämnet hälsa. Däribland ämnen såsom viktnedgång, träning, sjukdommar, mental hälsa, livsstil, mm. Eftersom din sajt passar in där så skulle jag väldigt gärna se att du la till den. Iden är att likartade ska hitta inspiration att själv fortsätta blogga och utvecklas. Givetvis är det helt gratis.

http://www.halsoartiklar.se/bloggar/

Matilda sa...

Hoppas du snart är frisk så du kan hoppa upp på hojen igen! Krya på dig!

Niklas Källström sa...

Tack Matilda!
Snart händer det grejer här på bloggen igen... :)