Sidor

lördag, augusti 28, 2010

Den gropen visste var den tog...


Det behövdes inte många sekunder i vaket tillstånd i morse för att bli påmind om att jag igår cyklade mitt första cykelpass på 6 månader. Kändes precis som sätesmuskeln var en decimeter för kort när jag skull ta mig ur sängen. Ryggslutet kändes också rätt fint. Men efter en timme började den här gamla kroppen kännas helt okej igen. Att sätta sig på sadeln igen var inte direkt någon angenäm upplevelse det heller vill jag lova. Bäst och skönast idag var ju ändå när jag lyckades sätta bakhjulet i ett skapligt potthål på en grusväg utan att resa mig från sadeln. För några sekunder såg det mest ut som ett kalejdoskop på hornhinnan, den gropen visste var den tog :)

Det fick bli mtb som igår på skogs- och grusvägar plus en hel del fina skogsstigar. Riktigt fin väder idag också men det känns att hösten är på väg med klar och kall luft. Hösten är för övrigt en riktigt fin tid för skogscykling när löven börja skifta i färg. Kortvarigt men ack så underbart skådespel. Men nu är nu och idag blev det 1 timma och 40 minuter i effektiv cykeltid.

7 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Riktigt härliga bilder! Har saknat dem.
/J

Patrik Skolling Möller sa...

+1 på Johan. När kommer du till Lövsta ?

Niklas Källström sa...

Tack grabbar!
Lövsta...dit vågar jag mig inte än på ett tag. Behöver nog lite mer cykling i benen innan jag vågar mig bort till snabbingarnas land.

Nypan sa...

Kul att läsa att du är tillbaka i sadeln igen Niklas.
Och en fin höst med krispig luft, brukar ju innebära fantastiska rundor.
Du får väl visa lite fina vägar i dina hoods för KBCK när det passar.
/N

Markus Lindholm sa...

Härligt att du är på hjulen igen!

Velonavia sa...

Härligt att du är tillbaka på cykeln, och vilka bilder! Mums...

Niklas Källström sa...

Tack Nypa, Markus och Mankan!
Visst ska KBCK få en guidad tur här borta så fort jag är i lite bättre form.