Sidor

söndag, september 26, 2010

Dom här två sista skitåren...


Nattjobb plus lite annat fix har gjort att jag inte orkat uppdatera bloggen men nu kör vi igen. Imorgon Måndag blir starskott för att jobba sig tillbaka till en lättare kropp. En kropp innan dom här två sista skitåren med en massa operationer är målet. Fram till årsskiftet kommer den hårda träningen att få stå tillbaka för fett-brännar-pass. Efter årsskiftet är det dax att börja varva upp träningen ordentlig så jag hinner bli stark nog för ett riktigt snabbt varv runt sjön. Med hårdare träning är ett högre energiintag ett måste därför är nu tiden innan årsskiftet då jag kan kapa mest på vikten.

Jag kommer prova lite nytt när det gäller kosten och antal måltider per dag för att få det fungera så bra som möjligt med träning och jobb. Skiftjobbet gör det inte helt lätt att få till en vettig måltidsplan dom passen jag jobbar natt. Men jag tror jag har kommit på en kostupplägg som ska passa mitt skiftjobb och dom dagarna jag är ledig. Hur jag lagt upp kosten och antal måltider per dag kommer jag till senare i veckan. Klockan är ställd och ringer 04:30 för att hinna med 60 minuter cykling på tom mage innan jobbet.

12 kommentarer:

Tille sa...

Jag är med dig. Lycka till, till oss båda :-)
Min kropp har på sistone drabbats av en alltför slapp ägare. En kostplan och lite strukturerad träning är precis jag behöver. Ska dessutom leta upp den där motivationen som jag tappat någonstans.

Velonavia sa...

Lycka till, kommer följa med stort intresse

Btw; snygga bilder som alltid. Gillar spec flugsvamparna något inlägg längre ner

Anonym sa...

Jobbar själv skift så jag vet hur knepigt det kan vara med både träning och mathållning. Försöker själv att få till 4-5 pass i veckan kontinuerligt med fokus på förbränning fram till mars, ska bli intressant och se hur du har lagt upp det hela.

lycka till

Johan Mölleborn sa...

Kör så det ryker!

Niklas Källström sa...

Tack och lycka till själv tillmann!Motivation brukar vara bra i dom här lägena :)

Tack Mankan!

Tack tille!
Ja skiftarbete gör det hela lite mer knepigt men inte omöjligt.

Jag ska Johan!

The King! sa...

Om du vill ha riktiga tips..säg till! ;)

Niklas Källström sa...

Vad har du för tips Kungen... :)

Katarina M-I sa...

Det ser ut som i vårat kylskåp:) Surt grovt bröd, sojamjölk och rotfrukter! (fast det är mest jag som käkar det, Kasper är mer för leverpastej:)

Har helt skippat pass på tom mage. De dränerar mig. Men det som fått fettet att släppa är snabbdistans i löparskor och att tävla på mildistansen. Efterförbränningen är oslagbar. Det kräver verkligen att man pressar sig, men för mig har det varit skillnaden som är skillnaden;)

Så Niklas, inte dags att hoppa i löpskorna?

Anonym sa...

De här fixar du lätt,
du är ju H40 nu;)
/Ricke

The King! sa...

Håller med Katarina!! Häng med på några löppass..om du törs? ;)

Niklas Källström sa...

Löpning finns med i planen Katarina.

Lätt vet jag inte men ett måste Ricke.

Stora ord där Kungen eller...tomma tunnor skramlar mest ;)

The King! sa...

Säg till bara..så springer vi lite..:)