Sidor

fredag, september 17, 2010

En massa lattjo svampar...


Började dagen med två koppar kaffe framför datorn innan jag tog en promenad/pw på 60 minuter. Dusch och frukost följdes av lite fix å trix i lägenheten innan jag satt mig vid datorn igen för att göra det sista på mitt lilla kostupplägg. Inga konstigheter utan bara vanlig bra mat, enkla rena måltider utan en massa special produkter. Ju enklare desto lättare att följa en längre period. Tanken är väl att leva lite stramare fram till årsskiftet för att få ordning på den här löjliga kroppen. Direkt på andra sidan årsskiftet är det dax att börja varva upp träningen ordentligt för att hinna bli stark nog till den 18 Juni.

Tog med cyclocrossen ut i på dagens träning i skogen bland svamp och mörkgröna mossmattor. Skogen är verkligen fullsmetad av en massa lattjo svampar just nu. Man blir säker lattjo om man käkar en del av dom också därför håller jag mig till ICAs färska champinjoner. Det räcker med alla jönsar man läser om i tidningen varje år som tror att dom kan det här med svamp men som egentligen inte ser skillnad på en flugsvamp och en tvättsvamp. När jag fått nog av alla lattjo svampar rullade jag hemåt för att avnjuta en kaffe i garaget innan jag gick upp i lägenheten för dusch och mat.


4 kommentarer:

Nypan sa...

När man ser första och tredje bilden, känns det som om man käkat en lattjo svamp :-)
/N

Niklas Källström sa...

Lattjo svamp....du skulle hoppa över den där sista belgiska ölen istället Nypan ;)

Jörgen sa...

Läckra bilder! :-)

Johan Mölleborn sa...

Den första bilden ser ut som ett modellbygge. Håller med nypan om lattjo svamp. :)
Fina bilder som vanligt.
/J