Sidor

fredag, september 10, 2010

Endurospåret där den slingrar sig fram...


Ratta direkt in mobilen på väckning halv tolv när jag kom hem från jobbet strax för åtta i morse för att snabbt kunna vända tillbaka till dag igen. Siktar också på att det ska vara tyst och släckt i lägenheten för att komma upp tidigt i morgon Lördag. Två koppar kaffe framför datorn när jag klev upp, man är ju inte helt okej i tänket när man kliver upp efter bara drygt tre timmar sömn. Men efter att ha druckit upp mitt kaffe, skumma igenom lite bloggar och nyheter på cykel- och kamerafronten kändes en sväng med MTBn rätt. Tog mig bort till endurospåret i skogen mellan Skogby och Starrmossen för att reka läget på spåret. Den här delen av endurospåret skulle jag nog ranka som den absolut mysigaste delen av endurospåret där den slingrar sig fram i gammal orörd skog. Trollskog när den är som bäst! Upptäckte en nygjord slinga idag också som enduroåkarna kört upp i den delen som varit mer eller mindre orörd. Slingrar sig fram som ett långt brunt snöre mellan träden och över berghällar utan något slut känns det som.

Efter dryga timmen inne i skogen kändes det bra för idag och jag tog grusvägen tillbaka till Måby. Passa också på att göra ett strandhugg hemma hos mamma & pappa på väg hem som bjöd på en kopp kaffe och en slice äppelkaka av bästa mamma-kvalité! När jag tillslut kom ner till garaget för att parkera MTBn för dagen dök Sunkan upp så vi fastnade till en stund i fåtöljerna jag köpt till garaget. När vi tillslut ljugit klar rullade Sunkan hemåt och gick upp för dusch och mat. Ännu en bra dag med fin cykling. Mer än så kräver inte jag men så är jag också en enkel man.

4 kommentarer:

scalpel sa...

Jo du kräver inte så mycket och är van med enkla saker du vill inte ha top of the line grejer utan nöjer dig med standard från biltema eller...???

Niklas Källström sa...

Precis! det där kallar jag sammanfattning :)

Unknown sa...

Förbannat vackra och häftiga bilder!!!

Niklas Källström sa...

Tack Oscar!