Sidor

torsdag, september 16, 2010

High5 gånger tre...


Idag levererade posten ett paket från Wiggle med energi, High5 gånger tre. En låda med High5 Energy Bar, en låda med High5 Energy Gel + och 5 rör High5 ZERO. Bar och gel är tänkt som räddare(så jag tar mig hem) på distanspassen dom gångerna jag börjar gå riktigt riktigt tom på energi. Zero är en helt ny och oprövad produkt för mig men jag litar fullt på Katarina som tipsade mig om produkten. Katarinas tips var egentligen nuun men jag valde High5's motsvarighet då High5's produkter och min kropp har gått bra ihop. Zero innehåller bara 1,4 cal/100 ml vilket blir bra nu när jag ska börja smyga in långa fettbrännar pass. Zero ska motverka kramp som är kopplad till såväl uttorkning och elektrolytbalans. Kosten ska få sig en uppsträckning nu och framöver men mer om det i ett senare inlägg.

3 kommentarer:

Katarina M-I sa...

Puha. Är också inne på att ge kosten en uppsträckare. Tänkte försöka mig på att klå Kasper på 10km i Bromölla i November och mitt hemliga vapen är -2 kg på vågen.
Men det är de där jädra kliona som sitter allra hårdast!

Ska bli intressant och höra hur du tänkt gå tillväga!

Niklas Källström sa...

2 kg, om det ändå vore så väl här också :)

Vito sa...

Jag kör löparflaskor till hälften fyllda med socker uppblandat med Redbull.
Budget energi .)
Kul att du bloggar om din träning som äntligen har kommit igång igen.

Lycka till så syns vi i Motala :)