Sidor

måndag, september 20, 2010

Jag blandade ett par nya skogsstigar...


Började dagen med att lägga ett gäng timmar framför datorn för att få till och ihop mitt nya kostupplägg för att få till 2011-års form. Inte helt enkel att få till ett vettigt kostupplägg som ska vara lätt att följa då jag jobbar både dag och natt. Men med ett par tre fyra fem... timmar till så ska jag nog kunna utveckla lite här i bloggen hur jag tänkt och ska lägga upp det.

För att komma bort från datorn, kostupplägget, proteinkällor, 66,5 + 13,8 x 80 + 5 x 178 -6,8 x 40 =, näringstät och nyttig mat.....så tog jag cyclocrossen en sväng ut i naturen för att rensa skallen. Solen började precis titta fram när jag skulle rulla iväg och genast blev det lite skönare i luften. Jag blandade ett par nya skogsstigar med ett gäng gamla hederliga skogs- och grusvägar bort till Kairo där jag vände hemåt igen. Ännu en dag med skön höstcykling i lugnt tempo i 103 minuter. I morgon kommer en Shimano M775 lägesrapport...

Inga kommentarer: