Sidor

lördag, september 11, 2010

Selle Italia SLR förpassad till en...


Fick min nya sadel till vintercykeln tidigare i veckan men har legat omonterad i garaget tills i morse då jag gjorde ett ryck och montera den. För att fira min duktighet fick det bli en landsvägsrunda med vintercykeln. Mätte alla möjliga sadelmått med den gamla fortfarande montera för att få bra referenspunkter när jag skulle måtta in den nya, Fizik Arione CX. Tog med mig två lösa insexnycklar för att lätt kunna göra småjusteringar om det skulle behövas. men inte då, satt perfekt direkt och sadeln är riktigt skön. Blir säkert skönare också efter lite fler mil på den. Nu är min gamla Selle Italia SLR förpassad till en transparent förvaringslåda i garaget. Regnet hängde i luften hela rundan men mer än så blev det inte. 82 km på små fina landsbygdsvägar i lugnt snacktempo. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på F1 kvalet till Italiens GP från Monza som gick tidigare idag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej.

Är SLR till salu?

scalpel sa...

Nyligen beställt zipp 303 tubular.
Det blir fint på carbon six.
/Magnus

Niklas Källström sa...

Ja vad kan man få för den..?

Bra mange, då räknar vi med dig våren 2011 igen....