Sidor

tisdag, september 28, 2010

Tofu, bönor och ett långväga paket...


Kvällens fix fick bli att röra ihop två matlådor till imorgon. Tomatkross med chili, kidneybönor, ekologisk tofu med örter och broccoli som serveras med rårivna morötter. Enkelt men med en massa lattjo vitaminer och mineraler. Jag tillhör inte dom som bara måste ha kött i en måltid utan väljer gärna att laga vegetarisk eller vegansk kost. Vegankost är inte direkt främmande för mig då jag åt strikt veganskt under ca: 3 år för ett antal år sedan. Började först som ett litet test för att se hur det skulle gå att kombinera hård träning med vegankost. Det gick hur bra som helst så jag fortsatte i ett par tre år till. Kommer att lägga ut lite veganrecept här som jag kommit över eller komponerat ihop själv för den som vill testa.

Fick ett långväga paket idag också som jag tänkte hålla lite hemligt. Innehållet har i alla fall med träning att göra och är en uppgradering från den tidigare. Paketöppning här i bloggen innan helgen...

8 kommentarer:

Velonavia sa...

garmin edge800?

Niklas Källström sa...

Ingen 800:a, är riktigt nöjd med min Edge 750. Men lite rätt ändå Mankan... :)

Johan Mölleborn sa...

Jag gissar på ett Powertap-nav.

Niklas Källström sa...

Ingen wattmätare Johan.

Anonym sa...

Skulle vara roligt att se dina vegetariska recept, har länge varit sugen på att testa, men kunskaps brist har gjort att jag skjutit det på framtiden.

//patric

Niklas Källström sa...

Recept kommer att dyka upp lite då och då här i bloggen Patric.

Anonym sa...

Niklas !
Erkänn att du beställt tv-serien "TRE KRONOR"....
/Magnus

Niklas Källström sa...

Inte riktigt rätt den här gången :)