Sidor

lördag, september 04, 2010

Två koppar kaffe och en Cola Zero...


Trött sliten men nöjd när jag klev av MTBn hemma igen med 9,2 mil och 4:04:35 i effektiv cykeltid. Ett lugnt distanspass tur och retur Koppartälten där jag sista biten hem blev rätt krispig i kroppen. Att jag inte tillförde några kolhydrater spela säker in men dom här passen är till för att bränna fett. Två koppar kaffe och en Cola Zero njöt jag av inne vid tälten. Gjorde av med två flaskor vatten in och två hem. Som räddare i bakfickan hade jag två stycken High5 Energy Gel ++ Caffeine som var nära att åka upp ur bakfickan mellan Väsby och Rosersberg. Mest satt det nog i skallen eftersom jag är inte riktigt van vid att behöva lida och plocka fram det sista. Under mina 6 månader i soffan led jag inte mycket eller aldrig. Men efter en dusch, varm mat och horisontellt läge i soffan med en kopp kaffe är kroppen rätt piggna till igen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm..mitt längsta pass i år är 7 mil racer på dryga 2 timmar. Du har lite annan nivå på din träning märker jag.

/Mikael S

Niklas Källström sa...

Intr då, mest bara lugnt och länge nu i början för mig.

Traveller sa...

Härligt att du är tillbaka i sadeln igen!

/schture

Niklas Källström sa...

Tack schture! Riktigt trevligt är det :)

Katarina M-I sa...

Har du testa nuun?

Brustabletter med elektroyter. No sugar. Jag kör med det de första två timmarna, sen går jag över på High Five isotonic. Superkombi.

Välkommen tillbaka Niklas!

/Katarina

Niklas Källström sa...

Tack Katarina!
Inte testa nuun, men tack för tipset.