Sidor

onsdag, oktober 27, 2010

Doften är len, fin och mjäll...


Fick börja dagen med att gå till min lokala ICA butik för att köpa kaffe som jag glömde att gör igår. Att gå torrt på kaffe är liksom inte bra, ska alltid finnas en oöppnad refill som backup och livlina. Har sagt det förr men tåls att säga igen, ICAs pulverkaffe håller världsklass! Doften är len, fin och mjäll medan smaken är rund, mjuk och en mun av kaffet smälter som en oblat på tungan. Så till er som inte provat ICAs pulverkaffe än, gör det!

Har fram till idag bara kört med kortärmad tröja, armvärmare och väst på överkroppen men nu börjar det bli lite för kall så om man inte bara ska köra stig inne i skogen. Men med lite fart blir den uppsättningen lite för kall efter ett par timmar på asfalt, skogs- och grusvägarna. Det fick alltså bli höstpremiär för mitt bästa klädköp på länge, Gore Bike Wear - Tool III Windstopper Soft Shell jacka. Dyr men bra. Håller mig varm från nu till riktigt kalla vinterdagar ner till -15 med endast ett tunt uderställ under jackan. Extra plus också att jackan är utrustad med tre ryggfickor att kunna fylla med lite bra och ha saker och att den går upp långt i halsen.

Konstig nog kände jag mig pigg och stark trots mina övningar på Monarken. Det blev cyclocross på utryckningsvägarna samt skogs- och grusvägar runt Arlanda flygplats. Skitigt och tungtrampat men det har sin charm också på något konstigt sätt. 2:37 i effektiv rulltid + 1 timme i tvättsugan för att få rent kläderna så jag är fin till på Fredag då det är dax igen.

4 kommentarer:

Johan sa...

Ingen snö än?

Johan Mölleborn sa...

Jag kör Icas espressobönor ibland. De är också riktigt smarriga. Det kommer nog gå åt rätt mycket kaffe den här vintern. Nu jävlar ska det cyklas!

Håkan G sa...

Men vad har du för kamera, karl! Bilderna är hela tiden så sjukt bra!

Niklas Källström sa...

Ingen snö tack och lov!

Espresso har inte kommit hit ut på landet än johan :)

Tack! kameran är en Canon S95 Håkan.