Sidor

söndag, oktober 03, 2010

Dusch, mat och ryggläge i soffan...


Tog MTBn idag också eftersom det blåste storm(lätt överdrift) på öppet landskap Då är det skönt att kunna smita in i skogen och glida omkring i skydd av träden. Fick ihop 2:33 i effektiv cykeltid och merparten var ren skogskörning på mulliga skogsstigar. Det sliter rätt hårt(hade nästan glömt det) på en gammal gubbkropp som den här och vara inne i skogen med en massa stök och bök. Att köra ett 4 timmars pass med cyclocrossen på skogs- och grusvägar är jobbigt men sliter inte så här hårt på kroppen. Efter avslutat pass var det rätt skönt att slå sig ner i en av garagets fåtöljer och pusta ut några minuter. Dusch, mat och ryggläge i soffan med en kopp kaffe gjorde kroppen som ny, eller nästa ny.

Kosten har fungerat bra den här veckan och måltidsfrekvens lika så. Har inte vägt mig än men imorgon är det dax för att få en utgångspunkt. Jag skiter egentligen i vad jag väger(rent siffermässigt) utan är mer intresserad av att det ska se bra ut i spegeln när jag är klar med den här bedrövliga kroppen. Men vågen ger ändå en liten fingervisning åt vilket håll det bär. Det blir också lite lättare att se om jag måste minska mitt energiintag ytterligare eller om jag rent ut av kan öka lite till. Nästa veckan tänkte jag börja med att lägga ut måltidsfrekvensen(inte alla dagar) så ni får se hur jag tänkt. Alla dagar ser inte likadana ut då jag jobbar både dag(06:30 - 19:00 och natt(18:30 - 07:00). Det skiljer även lite på dagar då jag tränar eller inte tränar.

4 kommentarer:

Martin S. sa...

"Blåste storm, lätt överdrigt" - så var det faktiskt nästan idag! Herregud vad det blåste.

Kul att kunna dra in i skogen när det är höst. Gillar dina foton!

Själv kämpar jag på med racern ett litet tag till :) I medvind går det som bäst ;)

Niklas Källström sa...

Roligt att bilderna går hem Martin.
Själv väntar jag med att plocka fram racern till nästa säsong. Har inte heller limmat på några nya tubdäck.

Patrik Skolling Möller sa...

Jag tror din skog är animerad. :)

Niklas Källström sa...

Inte så hög Patrik :)
Numera kör jag enbart med en webbaserad virtuell miljö med integration till bloggen. på så sätt slipper jag träna men får ändå fina naturbilder, smart va..? ;)