Sidor

måndag, oktober 18, 2010

Ett stort paket med min nya...

Idag kom äntligen ett stort paket med min nya mtb levererat av UPS ända in i lägenheten. Hinner inte packa upp skönheten eftersom jag ska iväg och jobba natt nu. Uppackning och provcykling spar jag till senare i veckan. Inga transportskador trots ett hål i paketet och det var riktigt skönt. Reklamation är mest bara jobbigt att hålla på med trots att jag bara har god erfarenhet av just det med nätbutiker.

13 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Jag skiter väl i vad det är i paketet.

-Skogling

Patrik Skolling Möller sa...

MEN ÖPPNA DÅ !!!

Niklas Källström sa...

E på jobbet nu :)

Vaktis sa...

c**e..

Patrik Skolling Möller sa...

*ub*

Nicke H sa...

Jag har oxå ny cykel på G
29" så klart...
Växlar och fjädring (typ)...
Kanske orkar man hänga på en vända i skogen om några år... :-)

Niklas Källström sa...

Klart du ska med Nicke!

OtåligeKungen sa...

Men öppna lådhelvetet någongång!!!! ;))

The King! sa...

Och när du nu har 2 hojjar så kan ju jag låna en och hänga med..;)

Anonym sa...

Öppna.nu

Niklas Källström sa...

Kan inte öppna, är på jobbet :)
Visst kan vi fixa det Kungen.

Anonym sa...

Nu är det väl snart dags för lite bilder och info? Kan det vara en Cube?

/Mikael S

Niklas Källström sa...

Kommer snart...