Sidor

torsdag, oktober 07, 2010

Först två koppar kaffe...


En bra start på dagen brukar vara en stadig frukost men idag fick den vänta lite eftersom det var dax för löppass 2 vecka 1. Först två koppar kaffe framför datorn medans jag kollade igenom lite bloggar jag följer. Sen var det bara att snöra på sig skorna och bege sig ner till spåret med kaffestärkta ben för dagens löpträning. Det är ju löjligt att prata om framsteg redan efter mitt andra löppass men det kändes klart bättre i benen i dag än i måndags. 47 minuter totalt med upp- och nedvarning(power walk). Efter dusch och varma mjuka kläder på gjorde jag en klassisk träningsdagsfrukost med gröt, sojamjölk, mackor och banan.

Det var snack om pannlampscykling i kväll men just nu regnar det för fullt så jag tror den blir cancellerad. Blir det inget ut få jag väl helt enkelt köra inne istället. Nu vill jag bara att UPS ska dyka upp med min leverans från CRC så jag kan lämna lägenheten för lite fix å trix.

Inga kommentarer: