Sidor

måndag, oktober 04, 2010

Första löppasset avklarat...

Första löppasset avklarat, nu är bara resten kvar. Att kalla det för löpning nu till en början är kanske att ta i men jag är i alla fall igång. Kör enligt upplägget här nedan som jag hämtat från marathon.se. Börjar riktigt lugnt och ökar successivt och det kommer passa mig fint som den icke löpare jag är just nu. Nu till en början kommer jag bara hålla mig i ett flisbelagt motionsspår för att skona leder och ligament. Den nya gps-klockan fungerade fint med sin stora displayen. Riktigt smutt också med vibrationsfunktionen som gör en uppmärksam på t.ex. intervallens start/slut så slipper man springa och titta på klockan hela tiden. Måste grotta ner mig mer i alla funktioner efter att jag rivit av två nattpass nu Måndag - Tisdag.

2 kommentarer:

Katarina M-I sa...

Jag tippar på att det kommer gå fortare än så innan du kan löpträna rena pass. Men du är klok som börjar försiktigt. Löpning är lurigt, det belastar ju hårdare än cykel och är man stark och har bra pump så kan det sluta med trasiga vader...

Kör hårt, kör smart!

Niklas Källström sa...

Precis, det är nog väldigt lätt att springa sönder sig med ett bra flås. Det får ta den tid det tar. Målet är att kunna köra lite längre distanspass till våren utan att det ska känns obehagligt.