Sidor

måndag, oktober 25, 2010

Gick på känn med watten...


Nattveckana är äntligen över! Nattpassen på jobbet har gott bra men träningen har gått mindre bra under veckan men ny vecka nu och nya tag igen. Blev en tuff vändning den här gången då jag bara fick 1 1/2 timmes sömn innan jag var tvungen att gå upp för att agera målvakt i en lägenhetsaffär. Det var Åres kronprins no:1 "banditen" som sålde sin paradvåning här med min goda hjälp och namnteckning eftersom han redan återvänt hem till Åre igen. Tråkigt men jag ser fram mot att få komma upp i vår när snön är väck och träna på Åreberget med guidning av världsklass.

Efter avslutat säljuppdrag drog jag mig tillbaka till soffan en stund för att få tillbaka lite kraft i kroppen för att orka med ett träningspass. Hade inte så höga förväntningar på passet med så här lite sömn i kroppen men det gick klart bättre än förväntat. För att mjuka upp kroppen efter 5 nattpass(18:30 - 07:00) körde jag ett KI 4 x 4 på Monarken. Gick på känn med watten då jag är lite osäker på rätt nivå så här i början efter mitt uppehåll. Men jag lyckades nog pricka rätt bra för slutpuls på sista intervallen blev cirka 10 slag över slutpuls på första intervallen. Till nästa gång ska jag öka med 10 watt för det borde en pigg och utvilad kropp fixa.4 kommentarer:

Anonym sa...

Skumraskaffärer? :-)
Är det Biltema cykelhållare som sitter på väggarna. Har 2 såna själv.

/Mikael S

Niklas Källström sa...

Visst är det Biltems cykelhållare Mikael. Riktigt smidiga rackare dom där hängarna.

The King! sa...

Snikhållare! ;)

Niklas Källström sa...

Som fattig kollektivare har jag inte råd med mer än BT-hållare :)