Sidor

lördag, oktober 16, 2010

Intervallpass på MTBn...


Körde ett löppass nu på kvällen som är veckans sista. Den här veckan var det 3 löppass och nästa vecka blir det 4 och antal löpmimnuter ökar också. Bara små ökningar för varje vecka och det är bara bra för min löp otränade kropp. Dagen började jag med att köra ett intervallpass på MTBn som blev 120 minuter. Lag upp det så att jag höll tröskelpuls inne på skogsstigarna och på transportsträckorna mellan skosstigarna lät jag pulsen sjunka så mycket som möjligt. Det är helt klar mer trixit att köra intevall ute i naturen än att sitta inne på Monarken. Men dagar som den här vill jag inte sitta inne för det kommer jag förmodligen få göra så det räcker och blir över i vinter. Det får bli ute i morgon också eftersom det fina vädret ser ut att hålla i sig över söndagen också.


Inga kommentarer: