Sidor

söndag, oktober 31, 2010

Läns- och kommunskylt på samma pinne...


Grått mulet och regn...då är det som upplagt för ett trevligt träningspass med grabbarna. Jag, Ricke och Allan rullade iväg vid 9-tiden för att få en timmes cykling innan samlingen 10:00 vid COOP för söndagsträning. Vi hade rätt små förhoppningar på att det skulle vara några cyklister vid COOP när vädret var så här fint med regn och skitiga vägrenar. En tapper cyklist dök upp, Morgan. Efter lite skitsnack rullade vi iväg igen för ytterligare en timme eller två på småvägarna runt Arlanda. Idag kände jag mig betydligt piggare i benen till skillnad får fredagens träning då jag var löjligt svag och ynklig. Påpassligt lyckades jag knipa två skyltspurter inom loppet av 15 minuter. Två riktiga dyrgripar, 2 x läns- och kommunskylt på samma pinne.

Ett kaffestopp hade vi tänkt lägga vid Lunda livs men när vi närmade oss var vi mest blöta och trötta så ett stopp kändes inte aktuellt. I stället fortsatte vi bara förbi och hemåt för dusch och torra kläder. Innan jag parkera cykeln för idag passade jag på att smita förbi föräldrarna där jag fick kaffe, leverpastejmacka med smörgåsgurka och en lite fin kaka. Satt perfekt då jag körde dagens träning på tom mage, bara en stor kopp kaffe efter att jag gått upp innan jag satt mig på cykeln. Inte bloggat men i fredags blev det cykling med Ricke och igår löpning med Ricke och Vindahl i Pinbacken. Grabbarna sprang så klart ifrån mig direkt men jag håller mig till mitt komma-igång-schema som fungerar bättre än väl.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du hade pigga ben idag (och 25mm slicks),själv sved fint i benen redan efter 15 min. jag kräver revansch;)
/Ricke

Niklas Källström sa...

Skönt att det kan svida i dina ben också någon gång :)