Sidor

måndag, oktober 11, 2010

Som belöning blev det lite kvällsgott...


Nu ikväll blev det löppass 1 vecka 2 i mitt kom-i-gång upplägg. Som belöning blev det lite kvällsgott. Kessella med Fun light jordgubb plus lite proteinpulver(vanilj) som jag toppar med frysta jordgubbar(osötade), hasselnötter och valnötter, mumms! Klockan är på tok för mycket nu igen så det får bli sängen omedelbums!

3 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Det där såg smarrigt ut. Jag belönade mig med en halv burk Texas pecan igår. Hade lätt kunnat ta resten också men jag orkade inte resa mig från soffan.
Kul att du har kommit igång med träningen igen.
/J

Patrik Skolling Möller sa...

Och jag delade en Benny & Jerry med frugan igår. Har aldrig hänt förr. Jag vilar mig i form. Glass, fulöl och soffan är min nya melodi. :)

-Skogling

Niklas Källström sa...

Texas pecan är inte dålig den heller Johan.

Patrik, Benny & Jerry är bara för er rikingar borta i villastaden :)