Sidor

lördag, november 13, 2010

Felkörningen uppe vid Rasbo...

Klart piggare i kroppen idag så tröskelpasset igår måste gjort processen kort med snor och snuva. Med en piggare kropp fick det ett distanspass för att få lite tid på sadeln också och inte bara en massa intervaller inne. Hade spanat in en fin runda innan jag drog iväg med hjälp av hitta.se kartan och tyckte inte jag behövde lägga in rutten i gps:en men det skulle jag nog. Solklar rutt hemma vid datorn men klart mindre solklar när man står där mitt ute på landsbyggden vid en fyrvägskorsning utan vägskyltar, amatör! Felkörningen uppe vid Rasbo gjorde att jag hamna i lite tidsnöd för att hinna hem innan det blev för mörkt för cykling med bara baklyse. Som bonus för fel vägval fick jag dryga milen på en grymt skitig och kuperad grusväg ner till Länna, sweet!

Blev tvungen till ett snabbstopp på macken i Länna för att köpa vatten som jag gott helt slut på nu. Med gel stärkta ben passade jag på att höja tempo från Almunge och fram till 77:an för att köra igen lite tid. Nötte även på bra mellan Husby by och Åsby(silosarna) där jag blev tvungen att slå av på tempot för att inte stumna helt sista 15 km. Klev av cykeln vid garaget efter 4:13 och 115 km och minsta möjliga marginal innan det blev för mörkt utan lyse. Trött och tom på energi stapplade jag upp i lägenheten för en varm skön dusch. Det var också rätt skön att direkt gå upp till föräldrarna och sätta sig vid dukat bord för mat och slippa laga själv trött som jag var. Kaffe och äppelkaka han jag också med innan jag gick hem igen för att inta soffan för återhämtning. Hungrig igen så nu blir det gröt med mjölk, mackor och en banan innan jag ska hoppa i säng för att hinna fylla på med ny energi igen. För i morgon är det visst samling vid COOP 10:00 för nytt distanspass enlig ett sms.

Inga kommentarer: