Sidor

fredag, november 12, 2010

Hög puls men känslan i kroppen var bra...


Då är jag igång igen efter att ha varit lite krasslig i tre dagar. Ingen feber men matt i kroppen och täppt i näsan. Två nätter på jobbet gjorde väl kanske inte läkeprocessen bättre men det gick då jag mest sov eller vila på dagen istället för att träna. Dock inte helt fri från allt snor än men det känns bra i koppen. Regn ute gjorde att jag körde ett intervallpass inne på monarken igen. Det blev ett EB 1x40 minuter dock med lite för hög puls men känslan i kroppen var bra och överensstämde inte med den höga pulsen. Kan säkert bero på att jag varit lite krasslig dom här dagarna. Till nästa gång ska jag prova med att sänka kadensen till 85-87 på samma watt som idag för att se vad som händer då med pulsen. Men först ska jag invänta morgondagen och se vad kroppen tyckte om att börja träna igen...

2 kommentarer:

SjukdomsKungen sa...

SJälv är jag inne på min sjätte sjukdomsdag..sjukt drygt! Det enda bra med det är den ofrivilliga deffningen. Nu syns ju magrutorna..;)

Niklas Källström sa...

Dom där luftmusklerna hade visst inte mycket att sätta emot när det kom en enda liten löjlig bacill ;)

Börja cykla så du blir stark :)