Sidor

söndag, november 14, 2010

Jag fick tacka för mig med mina...


Ett lugnt distanspass hade jag hoppats på men det blev mer ett fartpass tillsammans med Ricke och Anders. Lugnt snacktempo ut från Märsta på cykelvägen mot Norrsunda där vi vek av mot Skånela och sen var det slut på vilan. Full fart framåt i 75 minuter på dom kuperade småvägarna fram till Bergby där vi vek tillbaka mot Lunda livs. Efter att ha dragit i backen från Lunda's hockeyrink och upp mot Trosta brände jag mitt sista krut i benen. Vid Trostakorset tog vi av mot Arlanda och jag fick tacka för mig med mina utbrännda ben. Ricke och Anders nötte vidare medans jag tog det riktigt lugn sista milen hem och bara rulla av mina nu stumma benen. Gårdagens distanspass hade satt sina spår i benen som fick lida fint så länge dom orka hänga med. Nu så här efteråt kan jag bara konstatera att köra skiten ur sig under 75 minuter är helt klart ett underskattat söndagsnöje. Effektiv cykeltid slutade på lite drygt 2 timmar.

Nu ska jag låta mina arma ben vila i morgon och ägna mig åt cykelvård istället. Vintercykeln ser inte för vacker ut just nu som den står. Grusvägen igår gjorde verkligen sitt bästa för att skita ner cykeln totalt. Cyclocrossen och MTBn ska också få sig en omgång i morgon med tvättsvampen och puts trasorna för att bli som nya igen. Tvätt, puts och meck är ju halva nöjet med cyklingen och det finns absolut inget bättre än att sätta sig på en skinande ren cykel.

2 kommentarer:

Tille sa...

Jag har ett par cyklar som behöver omvårdnad också om du har för lite att göra.

Niklas Källström sa...

Bara ett par cyklar...då är det lugnt :)