Sidor

måndag, november 22, 2010

Jag ville liksom bara kör mer...


När jag klev upp imorse var jag inställd på att köra ett distanspass ute på landsväg men det hela slutade med att jag inte kunde hålla mig borta från Monarken. Efter att ha smält frukosten i soffan ett par timmar och ytterligare en eller två timmar med kaffe framför datorn kändes intervall mer lockande än distans. Mer lockande för känslan i benen var bra och att då få köra sig sönder och samman med intervaller gjorde valet lätt.

Började med att ställde upp fönstret och slog på fläktarna för att få ner temperaturen i rummet innan jag gjorde mig i ordning själv. I med linser, på med pulsband, cykelbyxa och cykelskor, plocka fram rätt spellista på Spotify, i med lurarna och plugga in kabeln i datorn, startar upp Garmin 705:an och jag är klar för att köra dagens intervallpass. KI 4 x 4, 4:e 4:an kändes "löjligt lätt" så jag skicka på en 4:a till som till slut blev 7 minuter lång utan att stumna i benen. Dock blev pulskurvan lite lattjo på sista intervallen trots jämn kadens och utan att stumna även här. Riktigt bra känsla i kroppen under alla intervaller jag ville liksom bara kör mer. Bra musik i öronen är klart viktigt för ett lyckat intervallpass. Spotify är räddningen, lätt att plocka ihop en passande spellista för varje intervall. Här är dagens KI 4 x 4 spellista, lyssna och njut!

6 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Härligt!!
Det gäller att passa på när man har den rätta känslan. Distans kan du köra nån sur-dag.
Kul att läsa att det börjar släppa!
/J

Niklas Källström sa...

Cykla ute känns överskattat när man har en Monark inne :)
Jo det börja släppa lite nu och det är skönt!

FitnessKungen sa...

Tjockis! ;)

Niklas Källström sa...

FitnessKungen, vilken skojare du är :)

Ecke sa...

Grym spellista! Den ska jag pröva.
Monark är som ett bra knark!

Niklas Källström sa...

Monark-knark är värkligen beroendeframkallande Ecke :)