Sidor

måndag, november 01, 2010

Pulsen var trött och orkade aldrig upp...


Slängde mig upp på Monarken direkt när jag kom hem från jobbet vid 20-tiden. KI 4x4 på samma watt som senast men pulsen var trött och orkade aldrig upp till rätt nivå. Till intervall 3 ökade jag med 10 watt men det gjorde inte så stort utslag direkt. Men jag nötte mig igen alla fyra intervaller vilket känns skönt nu så här en stund efteråt. Finns säker en eller flera logiska förklaringar att pulsen var seg upp. Men mest troligt var nog att benen inte hunnit bli helt schyssta efter gårdagens träning. Kan ju också vara så enkelt att jag mest är gammal och trött...

6 kommentarer:

Markus Lindholm sa...

Samma pass som jag körde igår, jag måste få ner tempen inne för att pressa mer. Jag brinner upp innan pulsen har gått upp till tröskel.

Anonym sa...

Tror nog mest på gammal och trött :-)

/Mikael S

Niklas Källström sa...

Ja låg temp i rummet är ett måste för att undvika självantändning Markus. Själv kör jag med öppet fönster och stor bordsfläkt på full fart.

Du är inte ensam om att tro det Mikael :)

UngKungen sa...

Jaaa..du är ju svingammal ju!! Snart 50 förih....!

Niklas Källström sa...

Du kommer alltid bara vara två år yngre än mig, snart är du också 40 :)

UngKungen sa...

Haha..är det så?! ;)