Sidor

torsdag, november 04, 2010

Riktigt slitigt i den kraftiga vinden...


Riktigt fint väder men stundtals riktigt slitigt i den kraftiga vinden, 10 m/s enligt smhi. Sista 45 km hade jag mer eller mindre rak motvind och fick slita hund för att inte stanna helt. Öppna fält och småkuperat mest hela tiden slet hårt på mina ben som inte var helt fräscha efter gårdagens 6 KI-intervaller. Pulsen var också seg och pulsen motsvarade inte känslan(Borgskalan) i kroppen, klart mer ansträngt än vad puls visade. Idag hade det varit skönt med lite draghjälp i motvinden men som vanligt lyser grabbarna med sin frånvaro när det är slitväder ute ;) Nu ett gäng timmer sedan jag kom hem är jag fortfarande rätt mör och måste äta igen känner jag. Effektiv cykeltid 3h 12min, 91,04 km. I morgon blir det vila för den här trötta kroppen, kanske jobbpendling bara...

6 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Jag hade gärna varit ute och slitit i motvinden istället för att dricka maskinkaffe på kontoret. Håller tummarna för att solen håller sig kvar på lördag.
/J

Martin S. sa...

Landsväg?

Niklas Källström sa...

Maskinkaffe och ett skrivbord önskade jag mig när det blåste som värst Johan :)

Landsväg med vintercykeln Martin.

Patrik Skolling Möller sa...

Oj vad fint det såg ut trots vinden.

-Skogling

vaktis sa...

sluta gnäll det snöar ju inte iaf...

Niklas Källström sa...

Det är fint med eller utan vind Patrik.

Snö, nej tack Martin! Här nere vill vi bara ha kyla utan snö så grusvägarna blir hårda och fina.