Sidor

onsdag, november 03, 2010

Trött men inte stum efter 6:e intervallen...


Idag kom dom två nya dreven och drevbultarna som ska sitta på den nya MTBn. Moddar nu om vevpartiet från 3-delat till 2-delat 42T/28T. Längden på dom röd anodiserade drevbultarna är anpassade för 2-delat så den här gången slipper jag slipa ner original Dom Röd anodiserade drevbultarna kommer att gifta sig fint med övriga komponenter(bromsok, bromshandtag, sadelklämma) som är röd anodiserade samt ramens röda fält. Allt i lager, bra pris, 4 timmar efter lagd order kom avisering med kollinummer, tyska Starbike får MVG igen.

Gav mig på ett KI 4x4 idag igen och den här gången var jag inte trött och gammal som i måndags. Trots en ökning med 10 watt orkade jag med att köra 6 intervaller utan att få till en slutpuls på sista intervallen cirka 10 slag över slutpuls på första intervallen. Trött men inte stum efter 6:e intervallen så till nästa KI blir det till att öka effekten med 5%. Gjorde också en liten justering av sittpositionen med att flytta fram sadeln 1 cm och öka höjden med 3 mm. Blev nog en rätt bra justering för det känns som jag nu sitter i det närmaste perfekt på monarken. Ju mer jag kör på monarken inser jag vilken bra investering det var. Det är inte utan att jag undrar hur jag kunnat leva utan den förut...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken programvara använder du till din Garmin?

Niklas Källström sa...

Garmin Training Center.

Patrik Skolling Möller sa...

Du, en sån där Ta-42:a har jag liggandes hemma utan användning. Vad synd.

Du borde testa 1 x 9. :)

Niklas Källström sa...

1 x 9, så stark är jag inte än Patrik :)

Anonym sa...

En fråga av teknisk karaktär: Måste du byta även framväxelreglaget? Det är väl trestegat kan jag tänka mig.

/Mikael S

Niklas Källström sa...

Nej, jag änvänder samma växelreglage. Bara att skruva in ställskruven för framväxelns ytterläge så att nytt ytterläge blir vid mellandrevet.