Sidor

tisdag, november 16, 2010

Tur eller skicklighet...


Dagar som den här är lätträknade under vintermånaderna och då känns det extra fint att kunna klämma in ett distanspass. Lugnt distanspass i snacktempo tillsammans med Ricke på bilfria landbygdsvägar i ett gnistrande väder, femstjärnigt! Det gick att ligga i bredd stora delar av rundan och snacka om allt eller inget och hur förträffliga vi är... Dubbdäcken gjorde det lite mer tungtrampat än innan men det kommer jag bara ha igen när våren kommer och det är dax att plocka fram racern. Så här efteråt kan jag bara konstatera att det var tur eller skicklighet...att jag lag på dubbdäcken igår för på småvägarna var det ren isbana bitvis i skuggan. Effektiv cykeltid 3:22 och gick runt på endast 2 flaskor vatten, inget intag av energi. Nu har det blivit några pass i rad ute på landsväg och jag har redan börjat sakna mina intervaller inne på monarken. Men det ska jag råda bot på och klämma in ett par eller tre innan det är Måndag igen.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för idag, det här gör vi snart igen.
/Ricke

Patrik Skolling Möller sa...

Jag skrev i alla fall ett avtal och drog iväg en bifffig offert på kontoret idag. Inte fel det heller...

Såg fint ut. :)

Markus Lindholm sa...

Att jobba konstiga tider har bevisligen sina fördelar också :)

Niklas Källström sa...

Tack själv Ricke!

Jag betalade en biffig faktura få kvällen istället som kompensation :)

Stämmer bra Markus. Det är rätt trevligt att kunna cykla när det är ljust ute även under vintern.

Johan Mölleborn sa...

Oh det där såg riktigt härligt ut.
/J

Adrian shields sa...

Tja,

Snabb fråga, hur mycket dub i däcken behöver man för att överleva vintern, såg att nokia hade något med 240 dub i per däck, men känns lite panzervagn varning över de.

Niklas Källström sa...

Det var härligt Johan :)

Det är nog lite individuellt hur mycket dubb man vill ha för att känna sig säker på vägen Adrian. Själv kör jag med Nokian A10 som har endas 64 dubb/däck. 240 dubb/däck känns lite mycket för väg tycker jag.

Johan sa...

Redan snö?

Jörgen sa...

nice runda :) Hänger gärna på nån gång

Niklas Källström sa...

Det vore trevligt Jörgen.