Sidor

söndag, november 21, 2010

Två stycken stora golvfläktar...


Efter några dagar med vila från träning var det idag åter dax att varva upp kroppen med ett intervallpass inne på monarken. EB 2 x 20 på samma watt som senast men med sänkt kadens från 90 till 85. En sänkning som blev riktigt lyckad eftersom jag på samma watt fick lägre puls. Vitsen med EB är ju att köra med den högsta watt man klarar utan att puls stiger över anaerobisk tröskel vilket jag i princip lyckades med idag.

För att lyckas hålla kroppen mer sval än tidigare har jag inhandlat två stycken stora golvfläktar från Jula. Riktigt lyckat köp för med båda på full fart och fönstret på glänt gjorde att jag lyckades hålla kroppen i det närmaste torr och fri från svett. Dock ville linserna bli lite torra av fläktarna så till nästa gång ska jag testa att köra med cykelglasögon för att slippa torra linser.

5 kommentarer:

Tille sa...

Hmm, det där har jag tydligen att se fram emot ikväll. Fast med en fläkt. Och på trainer om inte Monarken magiskt levereras idag.

Niklas Källström sa...

Kör ett sista pass på trainern Tille för snart är du i monarkens underbara värld :)

The King! sa...

Fan va du köper grejjer hela tiden!! ;)

Niklas Källström sa...

Ja jag fick alla dina tillägg när du bytte från 5-skift till 2-skift ;)

The King! sa...

Jaa..såklart fick du det!!