Sidor

söndag, december 12, 2010

60 minuter FatMax...


Lugnt på bloggen men ni kan vara lugna, träningen har rullat på bra lite i det dolda den här veckan. Nattpass och dagpass varvat om varandra nu en period och gjort mig lite seg i kroppen på lediga dagar. Nu med start ikväll ska jag riva av dom tre sista nätterna på den här intensiva jobb perioden men som följs av en skön 9-dagars ledighet i schemat.

I fredags körde jag ett KI 4 x 4 och igår körde jag första 60 minuterna med puls runt FatMax innan jag klämde till med ett KI 4 x 4. Jag "fega" lite och körde fyrorna på 10 watt lägre än vanligt då jag aldrig kört så här förut. Nu vet jag och nästa gång blir det +10 watt på fyrorna efter 60 minuter FatMax. Det kommer också bli ett intervallpass nu innan jag ska dra iväg till jobbet så får det bli vilodag imorgon Måndag.

Inga kommentarer: