Sidor

söndag, december 26, 2010

Det är ju rätt positivt att jag orkar...


MTBn blev såld och upphämtad av den nya ägaren idag. Den kommer nog nu också få bekänna färg då den nya ägaren är av klass. Alltså inte en sådan här enkel motionär som jag.

Dagens träning, KI 4 x 4 med 3 minuter aktiv vila på 100 watt. Trots höjd belastningen med 10 watt idag orkade jag 6 st 4:or. Höll uppe tempot bra fast pulsen blev lite lägre än vanligt beror nog mest på att det gått så lång tid mellan mat och träning(6 timmar). Men kan man hålla normal fart (i förhållande till min kapacitet) så gör det inget om puls ligger lite lägre. Ska ge den här belastningen chansen en gång till innan jag höjer med ytterligare 10 watt. Det är ju rätt positivt att jag orkar öka belastningen trots att jag blir lättare och lättare. Ligger nu hela tiden på ett lite energiunderskott/dygn för att bara stressa långsamt. Rullar det på så här ska jag nog vara startklar till den 18 juni 09:48...

6 kommentarer:

STIZZE sa...

Med den här träningen borde du inte få kallas motionär!

Markus Lindholm sa...

Bra kämpat. Jag har frossat istället för att träna i helgen.

Niklas Källström sa...

Ha ha, det beror säkert på vem du frågar Stizze :)

Frossa är inte tillåtet för mig än Marcus :)

Kingen sa...

Om du frågar mig så är du en nybörjare!! ;)Ps. lovade du inte mig den där mountinbiken...gratis! ;)

Niklas Källström sa...

Kan tänka mig det Kungen :) Ska du inte använda den du har först innan du skaffar en till ;)

Anonym sa...

Du motionär? Knappast :-) För mig blev det 40 minuter korta intervaller igår. D.v.s. skottning av garageuppfart och plogvallar. Så akta dig i vår :-)

/Mikael S