Sidor

fredag, december 31, 2010

Gjorde ett fynd...


Oboy vilket vackert väder! Vad passar inte då bättre än ett lugnt distanspass på småvägarna runt Arlanda. Ännu bättre blir det också med varma händer. Grävde runt i garderoben i morse och gjorde ett fynd, ett handsk-fynd som jag trodde jag slängt p.g.a. en lite reva i handskens handflata. Men efter lite fix och trix var handsken som ny eller bättre än trasig. Ny eller inte, varma händer hela passet hade jag i alla fall. Nu med bättre handska kan jag börja köra lite längre distanspass igen även om det är lite kallare än i dag, fint! Dryga två timmar effektiv cykeltid idag med vintercrossen då MTBn är såld. Nä nu är det hög tid att svida om och fixa till sig, det är tydligen nyår ikväll säger dom...

9 kommentarer:

Oscar Ekstam sa...

Satan i gatan vilka bilder!

Precis som jag vill ha det i din blogg, keep it up!

Och Gott Nytt År!!!

Anonym sa...

Gott nytt år!
/Ricke

Ecke sa...

De där Bike czone Lobster är grymma. Har kört med dem i två vintrar nu. Det behöver vara 10 minus för att man inte ska bli svettig om händerna!

Håller med Oscar, du har alltid grymma bilder i bloggen!

Jesper Andersson sa...

Fint väder!

Niklas Källström sa...

Gott nytt år och en God fortsättnig alla!

Tack Oscar!

Tack Ecke! Tänkte ta mig in till Hestras butik i Stockholm för att få prova dom, verkar riktigt bra.

Ja vädret gick det inte att klaga på direkt Jeppe :)

Svart Karin Karlsson / Karin Svart sa...

Såg sjukt nice ut!!!

Nypan sa...

Jösses vi9lka bilder Källis. Man bli helt matt, eller så beror det på att det är nyårsdag idag...
Hur som helst, gott nytt år och hoppas du får vara frisk i år.

/N

Johan Mölleborn sa...

Snyggt som vanligt. Kul att du börjar komma iform. Gott nytt år förresten.
/J

Niklas Källström sa...

Det var det också Karin Svart :)

Tack Nypan! Jag måste, jag ska hålla mig frisk i år.

Ja formen är på väg tilbaka igen men det är också ett måste om jag orka hänga med er runt sjön :)