Sidor

onsdag, december 22, 2010

Inga lattjo konstigheter...


Trot eller ej men idag hände inga lattjo konstigheter utan allt gick enligt plan. KI 4 x 4 med 3 minuter aktiv vila på 100 watt. Körde en extra minut på sista fyran för att få plåga benen lite till. Kände mig oförskämt fräsch i benen med tanke på vad jag pysslade med under gårdagens träning. Kvar att köra den här veckan är bland annat ett distanspass som tyvärr måste köras inne imorgon p.g.a. kylan. Distanspass inne är väl inte det mest upphetsande men 2 timmar går väl an. Då är det värre om 4 veckor med ett 5 timmars distanspass för det är inget jag kör inne kan jag lova. Men det är långt dit och mycket hinner hända med vädret så förhoppningsvis är det barmark och 5-6 plusgrader då...

2 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Du stressar mig!!

Vem är den smala gubben på bilden ?
:)

God Jul & Gott Nytt År !

-Skogling

Niklas Källström sa...

Känn ingen stress Patrik, du ska inte tro allt jag skriver om träning här i bloggen :)

Undrar om det inte är tjockisen som var på GC i februari ;)

God Jul & Gott Nytt År Patrik!