Sidor

söndag, december 19, 2010

Jag försökte mig på huvudräkning...


Tillbaka inne igen och lite småstel i kroppen efter gårdagens distanspass ute, ute tar som sagt lite mer på hela kroppen än inne med Monarken. TC60/120. 1 min på FTP + 40%, 2 min vila på 100 watt mellan. Första gången jag kör passet sedan uppstarten och då brukar det alltid vara lite svårt att träffa rätt med watten. FTP + 40% blev för lätt, höjde därför med 15 watt på dom 4 sista. Sen slog mattesnillet Niklas till.... Klev av för tidigt då jag trodde jag gjort 20 st men jag hade visst räknat lite fel på antal/tid när jag försökte mig på huvudräkning med plågad kropp och drog aldrig bort tid för uppvärmningen.. Så är det någon som vill ha hjälp med att räkna ut en hushållsbudget kalkyl ställer jag gärna upp ;)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Syftet med detta pass är?

Niklas Källström sa...

Ökad aerob och anaerob uthållighet samt träning av psyket.

fredrikw sa...

Jag brukar använda min av 705:ans utmärkta avancerade träningspass, då kan man programmera in i minsta detalj vad man ska göra och slipper sitta och räkna. På 60/120 och 10/20 är det ovärderligt.

Niklas Källström sa...

Tack Fredrik!
Den finessen hade jag helt förträngt.

Anonym sa...

Lunkan har ett tips till dig;)

Niklas Källström sa...

Jo jag har sett det, nu måste jag bara få fast kulramen på Monarken :)

fredrikw sa...

Jag har de flesta Aktivitus-passen som tcx-filer om du vill slippa sitta och skriva ner dom, hör av dig via e-post om du vill ha dom.