Sidor

lördag, december 04, 2010

Tre nätter med nattjobb...


EB 2 x 20. Är nu inne i tre nätter med nattjobb(18:30 - 07:00) och får känslan i kroppen styra om det ska bli träning eller ej när jag kliver upp 14 - 14:30. Som vanligt när jag kommer hem på morgonen laddar jag på med en rejäl grötfrukost för att kunna köra ett träningspass direkt när jag vaknar på tom mage. Precis som idag alltså, vaknade lite seg men känslan i kroppen under passet var bra. Dock tror jag att en lite längre och hårdare uppvärming hade behövts för att få igång kroppen lite bättre på första intervallen. Men det får jag prova nästa gång, kanske redan imorgon...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Strongt att klämma ett pass efter nattskiftet!
Vet själv hur svårt det är att motivera psyket/kroppen.
/Ricke

Niklas Källström sa...

Det är inte alltid lätt att motivera sig direkt när man vaknat men det är skönt efteråt.