Sidor

torsdag, december 30, 2010

Två modeller jag skulle vilja prova...

KI 4 x 4, bra tryck i pedalerna men pulsen blev lite lägre än vanligt på dom två sista fyrorna vilket nog mest beror på att det gått lång tid mellan mat och träning(6 timmar). Måste nog höja 10 watt till för jag hade klarat av 6 fyror idag också. Men istället för det så körde jag en 5:e minut på sista fyran med +40 watt och det kändes i hela kroppen.

Blir det inte för kallt imorgon ska jag nog ta och försöka mig på att köra ett distanspass ute. Tyvärr har jag inte gjort några större ansträngning att hitta ett par varmare handskar. Men två modeller jag skulle vilja prova är Hestra Bike Czone Lobster och Hestra Wool Terry Lobster. Får nog ta och offra en dag i huvudstaden så att jag får känna och klämma på dom live.

Inga kommentarer: