Sidor

onsdag, december 01, 2010

Väckt till liv igen efter två dagars vila...


Dagens intervallpass blev vad det blev med pulsen lite lattjo på dom två första fyrorna. Men nu är kroppen väckt till liv igen efter två dagars vila så imorgon hoppas jag på bättring. En längre uppvärmning hade kanske hjälpt att förbereda kroppen på hårt arbete bättre. Att få ner temperaturen i rummet går rätt fort nu med den här kylan som jag hoppas släpper snart så det går att köra lite längre distanspass ute. Inte för att det känns tråkigt att bara köra intervaller inne men distans behövs det också för att kunna prestera ett snabbt varv runt sjön i Juni.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror det är något knas med din pulsklocka... puls kan inte ändras så fort som den gör i din grafik.

Niklas Källström sa...

Pulskurvan blir lika med min Garmin 310XT, så 705:an borde fungera som den ska...

Vart rör sig pulsen onormalt fort?

Anonym sa...

Nja, det jag menar är egentligen så här: Du har högre puls på andra intervallen än på 4:e men watten ser ut att vara den samma. Det är konstigt.

Niklas Källström sa...

Okej, ja den där piken på 2:a intervallen är konstig men jag kände mig lite seg. Det var nog också därför pulsen inte öka som tänkt på sista 4:a. Det är riktigt att det var samma watt på alla 4:a 4:or.

NormalKungen sa...

Hela du är ju konstig! ;)

Niklas Källström sa...

Jo jag vet Kungen :)