Sidor

fredag, januari 28, 2011

+15 watt...


Nu blir det bara ett kort inlägg då klockan är sent och jag förflyttar mig från soffan till sängen. Jag råkade visst somna där på soffan efter maten och dagens andra träningspass. Ett intervallpass på Monarken som gjorde processen kort med mig. KI 4 x 4 med 3 minuter aktivvila på 100 watt. Höjde effekten idag för att anpassa den till tisdagens testrapport som visade att jag skulle klara en högre tröskeleffekt(watt) än vad jag kört mina tröskelpass(EB) på. Höjning, +15 watt från mitt senaste KI. Det var på det berömda att jag orkade hålla uppe tempot(100 kadens) genom alla fyra fyror. Men hur var det nu Mattias sa..... -det handlar mest om vilja till att börja med.

Kedjestyraren kom idag till mitt nya vinterbygge men den ville inte riktigt passa och ge kedjan en fri kedjelina. Visst med lite moddning av kedjestyraren skulle det nog gå att få till en skrapfri kedjelina genom kedjestyraren med det får kanske bli ett senare projekt. Nu får det bli 2 x 9 istället för 1 x 9 men det är gott nog åt en motionär som jag. Monterade därför tillbaka framväxeln och lilla drevet på vevpartiet igen. Gjorde också kabeldragningen komplett med att dra en växelvajer till framväxeln. Imorgon Lördag ska den äntligen få lämna garaget för ett distanspass....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Inga skärmar på MTB:n? Skall bli plusgrader nästa vecka enligt SMHI.se.

/Mikael S

Niklas Källström sa...

Japp, skärmlös lär den förbli.
Blir det skärmväder kör jag med vintercrossen som har skärmar.