Sidor

lördag, januari 29, 2011

4:30 utan att tillföra någon energi...


Nu vill jag mest bara stoppa i mig mitt kvällsmål innan jag drar mig tillbaka mot sängen men ett par rader ska det väl gå att rita ihop om dagen. Jag, Allan och Ricke rullade iväg från garaget en 15 minuter i tio för ett distanspass. Mulet till en början men efter en timme började det spricka upp och gick från mulet till kalasväder. Det var Ricke som stod för vägvalen och det gjorde han med stor skicklighet. Fina skogs- och grusvägar i utkanten av Märsta och utryckningsvägarna runt Arlanda knöts ihop till en toppenrunda. Vi unnade oss ett kortstopp vid Lunda livs för en kopp kaffe innan vi satte fart igen. Lunda livs tar endast 10 kr för en kaffe och wienerbröd/munk vilket får ses som löjligt billigt för dom som känner att fikabröd är viktigt under ett distanspass. Så för mig kostade kaffestoppet bara en femma. Ute vid Arlanda stötte vi ihop med Jesper och Dan som också var ute på ett distanspass. Sista biten hem började jag känna mig lite matt i kroppen då jag halverat frukosten för att köra distanspasset med lite energi i kroppen. Tillbaka vid garaget med 3:35 effektiv cykeltid.

Ställde bara in cykeln medans jag gick upp i lägenheten för att snabbt fylla ryggan med matlåda, frukt och nötter innan jag hoppade upp på cykeln igen för att ta mig till jobbet. Egentligen ledig men jag erbjöd mig att hjälpa en arbetskollega med att täcka hans sista 4 timmar på passet så han kom iväg på middag. Konstig nog kände jag mig piggare igen när jag kom ner i garaget igen så jag bestämde mig att köra över skjutbanan till Arlanda för att få lite mer tid i benen. Rullade in i hangaren med en effektiv cykeltid på 4:30 utan att tillföra någon energi. Fyra flaskor vatten med High5 Zero och en kopp kaffe var det som intogs under passet. Men nu var jag riktigt matt i hela kroppen så en varm dusch och mat gjorde att jag började piggna till igen. Mat direkt också när jag kom hem igen och nu är det dax för ett kvällsmål innan jag hoppar ner i sängen. Hur det gick med "nya" cykeln tänkte jag ta här imorgon.

Tack Allan och Ricke för en riktigt fin runda och trevligt sällskap.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack själv, det märktes ju inte alls att du kört hårda pass dagarna före heller.
/Ricke

Niklas Källström sa...

Du är för snäll Ricke :)

Adrian shields sa...

Är det frysta jordgubbar du kör?

Niklas Källström sa...

Precis Adrian, frystajordgubbar(osödade) Kesella 1% som blandas med Fun Light i valfri smak och mängd samt nötter.