Sidor

söndag, januari 09, 2011

Det handlar mest om vilja...


Efteratt ha fått en färsk väglagsrapport av Ricke vid 12-tiden att det var läskigt halt på småvägarna runt Arlanda bestämde jag mig för att köra inne på en stabil Monark istället. Sov ut till efter 11 i morse för att orka med att jobba natt i natt. Redan igår var planen att köra ett distanspass på tom mage direkt jag klev upp men nu med det här väglaget fick jag tänka om lite. Strök distanspasset och körde ett hopkok från två olika pass istället för att skoja till det lite så här en söndagseftermiddag. Började med 60 minuter på FatMax innan jag drog till med ett KI 4 x 4 med 3 minuter aktiv vila på 100 watt. Fyrorna blev tuffa kan jag lova med först 60 minuter FatMax och lägger man sen till att jag kördes på tom mage med väldigt lite energi i kroppen blir det något helt annat kan jag lova.... 15 timmar mellan lördagens kvällsmål och när passet kördes sätter viljan på prov, eller som Mattias skrev i upplägget: -det handlar mest om vilja till att börja med. Och den är viktig om man tävlingscyklar. Klen som jag är fick jag tyvärr erkänna mig besegrad då jag bara orkade köra 3 minuter på sista fyran. 20 minuter nedvarvning innan jag stapplade ut ur rummet lagom mör och vimmelkantig för en skön dusch och efterlängtad mat. Nästa gång ska jag inte vika ner mig så här lätt lovar jag. Att sen komma och ursäkta sig med lite energi i kroppen håller inte, jag borde skämmas!

Inga kommentarer: