Sidor

onsdag, januari 05, 2011

Efterlysning...


Jag har nu googlat mig igen hela www tror jag....dock utan någon större framgång. Det jag är på jakt efter är ett underställ(överdel med lång ärm) med windstopper även på ärmen. Det kanske är så att det inte finns men vad vet jag...? men skulle det vara någon som känner till en modell med windstopper även på ärmen tar jag gärna emot tips, tack!

8 kommentarer:

Jens Westergren sa...

Jag har ett Gore Bike Wear, har dock inte koll på om det säljs fortfarande, men det borde det.

Nypan sa...

Tjenis Källis.
Wiggle har den här: http://www.wiggle.co.uk/craft-pro-zero-extreme-ws-long-sleeve-base-layer/

Verkar finnas i kortärmad också.
Dessutom verkar Wiggle klart billigare än tyska butiker på den tröjan. Nu blev jag själv sugen på en :-(
/N

Niklas Källström sa...

Tyvärr verkar det som Gore Bike Wear har slutat med underställ, men tack ändå Jens!

Den gubben gick inte Nypan, den där modellen har inte windstopper på ärmen. men tack ändå!

Nypan sa...

Hoppsan.
Jag missade nog att läsa önskemålet om att det skull täcka ärmen också :-o
/N

Niklas Källström sa...

Det är okej Nypan men gör inte om det ;)

Ecke sa...

Den här ska du ha!
http://crossbikereview.com/clothes/reviews/descente-pro-v-mid-ls-windlayer

Niklas Källström sa...

Den där såg ju rätt fin ut Ecke, plus i kanten och för att den gick upp lite i halsen. Tack Ecke!

Vaktis sa...

jag har ju haft ett (kommer inte på märket) men som var för litet och nu slängt. har provat att hitta det utan framgång på www men ska se om inte bror har ett kvar. tror att det var gjort för mc åkning dock. annars finns ju http://www.x-bionic.com/#/en/ lagom hightech å tyskt för dig.